Garage Maartensdijk

Garage Maartensdijk is dé garage voor jou als je een auto hebt en deze graag wilt laten onderhouden bij een auto garage in de omgeving van Maartensdijk.

Onderhoud Garage Maartensdijk

Bij Carprofs kun je terecht voor het onderhoud aan je auto. Dit kan gaan om kleine dingen die niet direct nodig, maar wel vervelend zijn. Het vastzitten van een gordel op de achterbank, kan hiervan een voorbeeld zijn, maar ook het kraken van de ruitenwissers. Ook onderhoud aan onderdelen van de auto die niet optimaal meer werken, maar wel voor comfort zorgen: een airco bijvoorbeeld.

APK Maartensdijk

Het onderhoud kan ook gaan om mogelijke problemen te voorkomen die groter zijn en op kunnen spelen. Verversen van olie bijvoorbeeld. Het jaarlijks laten keuren van je auto is hiervoor bijvoorbeeld van het grootste belang. Als je je auto laat controleren op de werking, kun je ernstige problemen makkelijk voorkomen. We helpen je hier graag bij. Jouw auto is bij ons al gekeurd voor 30 euro exclusief btw terwijl jij geniet van koffie. Dan hoef jij je vervolgens geen zorgen te maken over de functionering van de auto: je remmen, je verlichting, schokdempers, banden en carrosserie zijn allemaal prima in orde.

Reparatie auto

Ook wanneer er al iets aan de auto mankeert, helpen wij je graag. Wij voeren de reparatie uit die nodig is om de auto weer op de weg te krijgen. Is het profiel van je banden op en zijn wel aan vervanging toe, dan zetten wij nieuwe banden op je auto. Lijken de remmen vast te zitten? Wij halen de roest van de blokken af. Als de reparatie langer duurt dan waarvoor jij tijd hebt, bieden we je een gratis leenfiets of leenauto aan. Zo wordt je niet verhinderd in je dagelijkse bezigheden terwijl wij grondig naar je auto kijken. Voor je het weer ben je weer onderweg!

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak is zeer belangrijk voor ons en kenmerkt onze werkwijze. Vanwege de persoonlijke omgang kennen wij jou en jouw auto. Doordat wij op de hoogte zijn van de geschiedenis van uw auto, weten wij wat voor onderhoud de auto heeft gehad. Op basis van deze kennis kunnen we ook sneller bepalen welk onderhoud de auto op dit moment nodig heeft.

Spreekt de werkwijze van Carprofs je aan? Je bent van harte welkom bij ons!