Auto sleutel teruggeven

Auto garage De Bilt

Carprofs: De autogarage in De Bilt!

Wil jij je auto in goede en veilige staat? En ben je op zoek naar een betrouwbare en betrokken auto garage in De Bilt die jouw auto jaarlijks keurt en vakkundig onderhoudt voor een eerlijke prijs? Dan kun je jouw auto met een gerust hart toevertrouwen aan Carprofs!

Onze garage in De Bilt: persoonlijk en betrokken

Onze klanten zijn vooral tevreden over onze garage in De Bilt, omdat wij meedenken, adviseren en waken over het onderhoud en vooral de veiligheid van jouw auto. Naast onze vakkundige en flexibele wijze van werken staat betrokkenheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel! Deze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat wij jou en jouw auto kennen. We weten daarom wat er met jouw auto is gebeurt en wat er nog moet gebeuren. Dit is fijn voor jou, voor ons en het scheelt tijd, omdat het probleem snel is geconstateerd wanneer de auto niet meer zo soepel loopt als u gewend bent.

Auto garage in De Bilt met ruime expertise

Het onderhouden en repareren van auto’s is onze expertise, onafhankelijk van het merk. Guus Weideman, eigenaar van Carprofs, heeft 30 jaar ervaring in dit vak. Vanwege zijn lange ervaring heeft hij al verscheidene merken auto’s voorbij zien komen. Dit betekent dat het niet uitmaakt of je jouw VW of je Peugeot bij ons in onderhoud wilt plaatsen. Het onderhouden van auto’s is tevens onze focus, wij zijn geen dealer maar vakkundige garage, gevestigd in De Bilt!

Voordelige auto check!

Juist voor die mensen die op zoek zijn naar een vakkundige, betrokken auto garage in de regio De Bilt voor een eerlijke prijs, biedt ons garage bedrijf in De Bilt de Auto check als vrijblijvende kennismaking! Wij checken jouw auto volledig en geven eerlijk advies! Lees meer over onze auto check!

APK de Bilt

Omdat wij gespitst zijn op het onderhouden van auto’s, willen we graag problemen voorkomen. Zo komt u nooit stil te staan. De Algemene Periodieke Keuring, kortweg de APK, is verplicht in Nederland. De overheid heeft bepaalt dat elke auto die op de weg rijdt, goed moet werken. Dit is niet alleen veilig voor de bestuurder zelf, maar ook voor het overige verkeer dat op de weg rijdt.

APK doen bij onze autogarage in de buurt van de Bilt? Bij Carprofs in de Bilt kost het laten keuren van je auto €30 exclusief btw. Terwijl je wacht in de tijd dat wij je auto grondig bekijken, staat er koffie voor je klaar. Wij zorgen er onder andere voor dat alle verlichting het (weer) doet, de sturing van de auto is zoals hij hoort en dat de remmen goed werken. Na de keuring krijg je van ons het keuringsrapport mee, waarin reparaties worden aangegeven die bij de volgende keuring mogelijk moeten gebeuren, bijvoorbeeld het vervangen van de banden.

Afgekeurd?

Als blijkt dat er iets aan de auto mankeert dat ervoor zorgt dat je auto niet goedgekeurd mag worden, repareren we dit. Totdat je eigen auto weer op de been is, is er gewoon een leenauto gratis beschikbaar. Of een fiets, als je dit liever hebt. Om boetes te voorkomen doe je er goed aan je auto te keuren voordat het keuringsrapport van je vorige keuring komt te vervallen.

Onze regio

Auto garage Carprofs is gevestigd in Bilthoven en actief in De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Zeist, Bunnik, Driebergen, Maartensdijk en Utrecht.

Is jouw auto aan een beurt toe of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met Carprofs.