Auto garage Bilthoven

De garage in Bilthoven

Zoek je naar een garage in Bilthoven waar je je auto met een gerust hart naartoe kunt brengen, waar je nog vriendelijk wordt ontvangen en je kunt rekenen op een eerlijk advies? Zoek je naar een specialist die vakkundig onderhoud uitvoert en een eerlijke prijs rekent? Dan ben je bij Carprofs in Bilthoven aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat uw auto APK gekeurd wordt!

Persoonlijk betrokken Garage

Wij zijn betrokken bij onze klanten, kennen hun wensen en denken mee over de beste oplossing. We adviseren en werken professioneel en vakkundig aan het onderhoud. We onderscheiden ons op die manier als garage in Bilthoven, terwijl je kunt rekenen op een uitstekende service tegen een scherpe prijs. Wij staan voor flexibiliteit en vakmanschap, wat de onderhoudsstaat van je auto sterk ten goede komt.

Ervaring met alle automerken

Guus Weideman, eigenaar van Carprofs, heeft meer dan 30 jaar ervaring met zijn garage in Bilthoven. Wij leggen de focus op het onderhouden van auto’s, wij zijn geen dealer met gladde verkooppraatjes. Wij zorgen ervoor dat je veilig en zonder zorgen de weg op kunt, onafhankelijk van het merk dat je rijdt. Zoek je naar een gespecialiseerde garage in Bilthoven voor het onderhoud van je auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Autocheck Bilthoven

Eerst eens kennismaken met onze dienstverlening? Maak een afspraak in onze garage in Bilthoven, voor een auto check. Wij controleren je auto grondig en geven je een eerlijk advies over de staat van het onderhoud, de veiligheid en wat je de komende tijd kunt verwachten.

We zijn een garage in Bilthoven, maar ontvangen ook regelmatig klanten met auto’s uit Groenekan, Zeist, Bunnik, Utrecht, Driebergen, Maartensdijk en de Bilt. Direct een afspraak maken, of zoek je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van je!

Onze regio

Auto garage Carprofs is gevestigd in Bilthoven en actief in Bilthoven, De Bilt, Zeist, Groenekan, Utrecht, Bunnik, Driebergen, Maartensdijk.

Is jouw auto aan een beurt toe of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op Carprofs: garage in Bilthoven!