Klantenervaringen

In het verleden mijn Opel Corsa een hele tijd achtereen in onderhoud gehad bij Guus.
Ik kan het me niet goed herinneren waarom, maar ik was op een gegeven moment genoodzaakt mijn auto weer naar een garage te brengen.
Wat een wereld van verschil, weinig overleg, altijd een gevoel dat me een oor wordt aangenaaid, omdat de kosten zo hoog zijn.

Nu met een ander autootje weer terug bij Guus en wat een service stond me weer te wachten.
Helaas had Guus slecht nieuws voor me, eerst belde hij dat het prijzig ging worden om de auto APK gekeurd te krijgen, even later een telefoontje dat hij de keurmeester erbij heeft gehaald om een en ander te overleggen en de mededeling dat het over en uit is.
De auto nog op de brug stond ik net voor sluitingstijd samen met Guus onder de auto te kijken wat er aan scheelde, ik was volledig overtuigd, toch erg fijn dat je er zo in betrokken wordt als klant.

Gelukkig heeft Guus mij op een auto geattendeerd die hij net onder handen had gehad en waarvan hij wist dat de eigenaar hem wilde verkopen.
Ook hier weer warme belangstelling en enorme service..echt TOP!!

Kortom, je auto is bij Carprofs in hele goede handen, Guus is een vakman die met hart en ziel zijn vak uitoefend, goed luisterd en met de klant meedenkt!

Selma van Dijk – Bilthoven


Een auto uit elkaar halen lukt ons, met enig oefenen, allemaal nog wel; het weer monteren en repareren laat ik in vol vertrouwen aan Guus over! Guus is sinds een jaar of drie “mijn” garage en mag dat nog lang blijven.
Prettige kerel, snel tot de kern van het probleem komend, opmerkzaam en betrokken. Bovendien creatief in oplossingen, in meedenken met de klant en geeft deze ook ruimte voor eigen inbreng! Guus’ prijsstelling is erg sympathiek en de kosten worden altijd tevoren besproken. Geen dure verrassingen! Mijn ervaring is dat de service van Carprofs nèt een (flink) tikkie verder gaat dan ik bij anderen gewend was….

Een aanrader! Ik beveel Carprofs graag overal aan!

Willem Beekhuizen – Bilthoven – Carprofs


SUPERVOORDELIG VAKMANSCHAP!!!

In de loop der jaren voor onderhoud bij diverse (merk)garages geweest.
De persoonlijke betrokkenheid was meestal ver te zoeken en ik
betaalde altijd de hoofdprijs.
Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij Carprofs.
Met Guus een afspraak gemaakt voor een auto-check en ….YES!!!
het bestaat nog.
Een superbetrokken eigenaar, er kwamen nogal wat dingen aan het licht voor wat betreft achterstallig onderhoud. Guus ziet alles, wat bij mijn vorige APK-adres niet eens opgemerkt is.
Hij is erg open, doet niets wat onnodig is. Hij informeert je continu, stuurt je foto’s van wat vervangen moet worden. Dit alles in eerlijk overleg.
De bekende reclameslogans “vakmanschap is meesterschap” en “kwaliteit en supervoordelig” zijn op Carprofs 200% van toepassing!
Dankjewel Guus!!!

Ronald Overeem – De Bilt – Carprofs


Een aantal maanden geleden daar voor het eerst geweest. Vlak voor onze vakantie zaten de ventiel doppen van de banden vast. Zonder probleem zijn deze gelijk vervangen.

Laatst geweest voor een lekkende uitlaat. Guus heeft deze reparatie perfect verholpen voor een prijs waar geen garage tegen op kan. Uitstekende service en expertise.

Kom hier graag terug.

F van Leeuwen – Bilthoven


Guus is betrouwbaar eerlijk en kundig in zijn vak en doet niets wat niet nodig is en overlegt alles met je en is betaalbaar.

Ik zou Guus aan iedereen aanraden!

Je bent een topper!

Jeanet Koelewijn – De Bilt


Al regelmatig met mijn witte eend (2cv6 special) bij Guus geweest.

Ga altijd tevreden weg en dat voelt goed en vertrouwd. Laatst heeft Guus de contactpunten, bougie’s en snaar vervangen, Eend startte niet meer zo goed.  En…hij rijdt weer als een trein. Guus bedankt!

Peter Ypma – Bilthoven


Omdat ik een oude Nissan-Sunny heb en mijn linker voorstoel kapot was en diverse sloopbedrijven had benaderd zonder positief resultaat, kwam ik bij toeval na jaren de vrouw van Guus tegen.

Zij vertelde me dat Guus zijn eigen garagebedrijf heeft en hij er vast wel raad op zou weten.

Ik heb Guus gebeld, kon heel snel een afspraak maken en hij heeft de stoel gelast. Hij is weer als nieuw!! Ik ben er erg blij mee.

Bovendien is zijn tarief een stuk lager dan de gemiddelde garage.

Bovendien krijg je een leenauto mee.

Voortaan bij problemen met mijn auto weet ik waar ik naar toe ga!

Hannie Tuijl – Bilthoven


CARPROFS BILTHOVEN . . . een prettige ervaring !

Bij toeval via Internet ontdekt.

Na telefonisch overleg met de heer Guus, een afspraak gemaakt voor het repareren van de auto en de geschatte kosten.

Guus en zijn assistent zijn hun bedrijfsnaam CARPROFS alleszins waard gebleken ! Hun prijs wás al laag in eerste aanleg, maar bleek na het ophalen van de auto nóg lager. Reden?  De reparatie bleek hen achteraf qua tijd en technische problematiek te zijn meegevallen.

Wat mooi dat er nog zulke no-nonsense professionals zijn die in alle eenvoud en met vele jaren ervaring voor een super scherpe prijs ook nog super deskundig werk leveren !

J. del Castilho – Bilthoven


Via internet heb ik Carprofs gevonden. Na wat mails heen en weer heb ik mijn auto gebracht voor een kleine beurt. Er bleek meer aan de hand en na telefonisch overleg heeft Guus alles gemaakt conform afspraak tegen een scherpe prijs. Prima service, scherpe prijzen, gratis leenauto en een betrokken eigenaar. Alles top! Zeker aan te raden.

Jorrit Korenhof – Utrecht


“Laatste der Mohikanen”

Carprofs geeft je de service die anno 2014 ongekend is.

Inmiddels hebben mijn auto en de auto van mijn vrouw een grote beurt gehad, waarbij alles tot in de perfectie onder handen is genomen. Dit alles voor een prijs die een fractie is van de prijzen die reguliere dealers berekenen. Daarnaast wordt je als een goede klant behandeld en geeft Guus voor een reparatie altijd verschillende alternatieven aan, dus gaat niet klakkeloos dure onderdelen vervangen.

Recent nog met een lekke band geweest, welke direct werd gerepareerd. “Service van de zaak” gaf Guus aan; ik hoefde niets te betalen.

Ik ga zeker binnen mijn kenissenkring Carprofs aanraden.

André van den Brule – De Bilt