Carprofs

Update:

Per 1 juli is Guus met pensioen. Hij heeft vele jaren met veel plezier aan alle auto’s gewerkt. Hij wil alle klanten bedanken voor het vertrouwen dat iedereen heeft gehad in zijn vakmanschap. Guus is enorm trots op wat hij in de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd: een goed lopende garage met een ”oude dorpsgarage sfeer” waar je als klant nog persoonlijke aandacht krijgt met tijd voor een kopje koffie.

Per 1 juli heeft Martijn Cornet uit Bilthoven het bedrijf overgenomen van Guus. Martijn en Guus kennen elkaar inmiddels een paar jaar en Guus heeft zijn bedrijf in vertrouwen overgedragen aan hem. Martijn heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de universele autobranche en jaren bij de plaatselijke vakgarage gewerkt als monteur, leermeester, werkplaatschef en apk keurmeester. Martijn heeft er ontzettend veel zin en wil graag dezelfde service bieden die Guus ook alle jaren geboden heeft.

Tot ziens bij Carprofs!

LET OP: PER 1 JULI IS ALLEEN NOG HET MOBIELE NUMMER VAN GARAGE CARPROFS BEREIKBAAR.

06-49227821

Guus Weideman, reparatie- & onderhoudspecialist!

De man achter autogarage Carprofs is Guus Weideman. Zijn passie is het vakkundig onderhouden van auto’s, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Carprofs is gevestigd in Bilthoven en onze klanten komen uit de regio voor onze vakkundige service.

Aandacht voor de klant

Voordat Guus Weideman met Carprofs is begonnen heeft hij als 1e monteur gewerkt bij Opel Dealer Terberg Utrecht en bij Autobedrijf Raasveld in De Bilt. Binnen deze organisaties werd vooral gewerkt op basis van systemen en efficiëncy met weinig oog en aandacht voor de klant.

Betrokkenheid en in overleg

Dit is voor Guus aanleiding geweest om op zijn manier zijn werk met meer plezier te doen. Vakkundig onderhoud en reparatie met oog voor de klant. Niet alles volgens vastomlijnde systemen en logge procedures, maar in samenspraak met jou als eigenaar van je auto.

Eerlijke prijs

Iedereen weet dat als je je auto laat onderhouden bij een dealer of groot garagebedrijf dat je per definitie de hoofdprijs betaalt. Martijn denkt mee en overlegd alternatieven om te komen tot een veilige auto en goed onderhoud tegen eerlijke tarieven.

Toevertrouwen

Niets is er fijner om een autogarage te hebben waar je volledig op kunt bouwen en je auto met een gerust hart kan toevertrouwen. Wil jij ook genieten van excellente service tegen een betaalbare prijs? Ervaar het zelf en neem contact op met Martijn en maak een afspraak voor een auto check!

Vertrouw jij je auto aan ons toe, of heb je vragen over onze werkwijze?
Neem dan contact op met Martijn