Voordelen

Zodra jij evenals onze klanten ons inschakelt als auto garage kun je absoluut rekenen op onderstaande voordelen:

√ Ruime expertise alle merken

Zeer ruimte expertise op het vlak van reparatie en onderhoud van alle merken auto’s. Guus is met zijn 27 jaar ervaring in het vak, de specialist uit de regio.

√ Betaalbare tarieven

Omdat Carprofs een kleine autogarage is, betaal je niet voor onnodige zaken als grote gebouwen en dure verkopers. En wij denken altijd mee naar een goede en betaalbare oplossing.

√ Gratis leenauto

Wij vinden dat jij geen ongemak hoeft te ervaren tijdens onze werkzaamheden. Indien nodig krijg je van ons een leenauto mee en we rekenen hiervoor tot 50 km per dag niets! Over betaalbare tarieven gesproken!

√ Betrokkenheid

Onze verantwoordelijkheid is de veiligheid van jouw auto. Wij overleggen en bespreken altijd eerst onze aanpak / mogelijkheden voordat we aan de slag gaan. Je weet altijd waar je aan toe bent!

√ Tevreden klanten

Klanten van Carprofs zijn vaak erg tevreden over onze werkwijze. We hebben een aantal klantervaringen verzameld en op deze website geplaatst, zodat je een idee krijgt wat je van ons kunt verwachten!

√ Car check voor 29,-

Speciaal voor die mensen die hun auto in goede staat willen hebben en houden tegen een betaalbaar tarief, bieden wij onze de auto check aan. Wij ‘checken’ je auto volledig en geven direct feedback. Direct afspraak maken.

Wil jij ook genieten van deze voordelen?

Neem dan contact op met Guus