Carprofs

Guus Weideman, reparatie- & onderhoudspecialist!

De man achter autogarage Carprofs is Guus Weideman. Zijn passie is het vakkundig onderhouden van auto’s, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Carprofs is gevestigd in Bilthoven en onze klanten komen uit de regio voor onze vakkundige service.

Aandacht voor de klant

Voordat Guus Weideman met Carprofs is begonnen heeft hij als 1e monteur gewerkt bij Opel Dealer Terberg Utrecht en bij Autobedrijf Raasveld in De Bilt. Binnen deze organisaties werd vooral gewerkt op basis van systemen en efficiëncy met weinig oog en aandacht voor de klant.

Betrokkenheid en in overleg

Dit is voor Guus aanleiding geweest om op zijn manier zijn werk met meer plezier te doen. Vakkundig onderhoud en reparatie met oog voor de klant. Niet alles volgens vastomlijnde systemen en logge procedures, maar in samenspraak met jou als eigenaar van je auto.

Eerlijke prijs

Iedereen weet dat als je je auto laat onderhouden bij een dealer of groot garagebedrijf dat je per definitie de hoofdprijs betaalt. Guus denkt mee en overlegd alternatieven om te komen tot een veilige auto en goed onderhoud tegen eerlijke tarieven.

Toevertrouwen

Niets is er fijner om een autogarage te hebben waar je volledig op kunt bouwen en je auto met een gerust hart kan toevertrouwen. Wil jij ook genieten van excellente service tegen een betaalbare prijs? Ervaar het zelf en neem contact op met Guus en maak een afspraak voor een auto check!

Vertrouw jij je auto aan ons toe, of heb je vragen over onze werkwijze?
Neem dan contact op met Guus